Komunalni pometalni stroj - COMAC CS140 T

CS140T

Novo

CS140 T, združuje zmogljivost dveh naprav, v eni sami. Ta komunalni pometalni stroj prostornine 3.5 m3, je zasnovan na edinstvenem sistemu, ki združuje moč mehanskega delovanja za zbiranje večjih odpadkov in učinkovito sesanje prahu, v enem samem koraku.

Več podatkov

Informacije

Površina filtra 50 m2
Moč motorja Dizelski motor 100 konjskih moči
Rezervoar 3500 litrov

Več podatkov

Lastnosti:

  • "Twin Action System" omogoča prihranek vode, do 100.000 litrov na leto.
  • Z delovno širino 1400 mm je CS140 T primeren za čiščenje mestnih površin, kot so ceste ali parkirišča ali industrijskih območij, kot so metalurški obrati ali cementarne. Sistem "Twin Action" omogoča delovanje tudi na neravnih cestnih površinah, saj noben od togih elementov stroja ne pride v stik s tlemi. Zato korenine dreves ali luknje na cestišču, temu stroju ne predstavljajo nobene težave.
  • Neprestana uporaba centralne krtače, zagotavlja kakovostno čiščenje. Stranske krtače pa se uporabljajo samo za prenašanje umazanije z robov, na območje delovanja centralne krtače,ki z visoko učinkovitim sesanjem zbira umazanijo in prah. Tretja krtača (opcijsko), pa omogoča doseganje območij, ki so daleč od stroja npr. pločnik.
  • Velika površina filtriranja in učinkovitost sistema za porazdelitev prašnega zraka po celotni površini, zagotavljata kontinuiteto delovanja skozi čas. Ti dve odliki, skupaj s kvalitetnimi materiali in dvojnim filtriranjem, zagotavljata vrnitev čistega zraka v okolje.
  • Štirikolesni krmilni sistem: Sistem štirikolesnega krmiljenja, zagotavlja odlično manevriranje v  območjih, kjer je prostor omejen npr. V bližini sten ali ograj, v zgodovinskih mestnih središčih, hkrati pa zagotavlja maksimalno stabilnost vozila tudi pri najvišji hitrosti.
  • Nadzor višine vozila: Poseben sistem ohranja konstantno višino od tal, optimira delo in stabilnost, tudi če se obremenitev spreminja. Operater lahko postavi stroj na tri vnaprej določene nivoje: Delovni položaj, gibljivi položaj ali vzdrževalni položaj.
  • Sesalna cev (opcijsko): Uporabnik lahko sesalno cev uporabi za zbiranje odpadkov, nabranih na območjih, ki jih je težko doseči npr.: Klopi, travnate površine, nedostopni koti itd. Zahvaljujoč velikemu premeru cevi se lahko sesajo različne dimenzije odpadkov, kot so papir, listje, steklenice ali pločevinke.
  • Visokotlačna cev (opcijsko): Omogoča čiščenje težko dostopnih površin, s katerih je težko odstraniti umazanijo npr. vertikalne površine.

30 podobnih ozdelkov: