Kombinirani Čistilni Stroji Obstaja 21 izdelkov.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 21 izdelkov
 • C100 je volanski kombinirani čistilni stroj, katerega odlikujeta robustna zasnova in "inteligentna" duša. Zahvaljujoč uporabi novih inovativnih tehnologij, je uporabniška izkušnja pri uporabi tega čistilnega stroja maksimizirana, čas delovanja optimiziran in strošek delovanja minimiziran. Ko dodamo še zagotovilo maksimalne varnosti, je krog zaključen.

 • Model C130, je močan in robusten volanski kombinirani čistilni stroj, namenjen čiščenju velikih prostorov v okoljih, kot so letališča, železniške postaje, parkirišča, logistični centri in skladišča ter industrijski objekti in nakupovalna središča. Funkcionalna konstrukcija in kompaktni materiali, zagotavljajo zanesljivost in dolgo življensko dobo, tega...

 • Volanski kombinirani čistilni stroj Comac Ultra je primeren za vzdrževanje in čiščenje delovnih površin do 20.000 m2. Zahvaljujoč moderni tehnologiji in zmogljivemu motorju glave krtače, ta čistilni stroj odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo. Stroj je na voljo v dveh izvedbah: Ultra 120 B-G in Ultra 100 BS-GS. Obe različici sta na voljo v...

 • Kombinirani čistilni stroj Comac Versa, je samohodni, baterijski čistilni stroj, na voljo je v treh izvedbah (55BT, 65BT in 65BTS), z dvema različnima dimenzijama krtač (disk krtača delovne površine 55 cm ali 65 cm).

 • Model CT30, je majhen, a zato izredno uporaben čistilni stroj, namenjen za profesionalno uporabo, v majhnih in ozkih prostorih. Nastavljiv ročaj je zasnovan tako, da enostavno doseže tudi težko dostopne predele čiščenja. Kapaciteta rezervoarja in zmogljivost akumulatorja, pa sta zagotovilo, da je to eden od najbolj priročnih in uporabnih malih čistilnih...

 • Majhen, a izredno priročen in kompakten. Tako lahko opišemo model čistilnega stroja CT15. Njegove dimenzije, omogočajo enostavno uporabo v zaprtih in ozkih prostorih, kot so sanitarije, hodniki, pisarne ali šolske učilnice. Velika kapaciteta rezervoarja, pa zagotavlja visoko produktivnost, saj boste v 1 uri lahko očistili do 1300 m2 površine.

 • CT80, je najnovejši "ride-on" kombinirani čistilni stroj, proizvajalca IPC Gansow. Množica novih, revolucionarnih tehnologij, bo poskrbela za večjo ekonomičnost čistilnega stroja in podaljšanje obratovalnega časa, ko bo stroj deloval na baterijo.

 • CT71, spada med najbolj tihe kombinirane čistilne stroje v branži. Hkrati pa zagotavlja, popolno kontrolo nad čistilnim procesom. Zahvaljujoč številnim invovacijam, ta kombinirani čistilni stroj omogoča odlično produktivnost (do 3150 m2/h), izredno zmogljiva baterija (čas delovanja do 210 min), pa poskrbi za nemoten delovni proces.

 • CT51 je inovativen kombinirani čistilni stroj, ki zagotavlja popolno kontrolo nad čistilnim procesom. Zahvaljujoč številnim odlikam, ta čistilni stroj omogoča odlično produktivnost (do 3150 m2/h), izredno zmogljiva baterija (čas delovanja do 210 min), pa poskrbi za nemoten delovni proces.

 • Orbot Sprayborg je najbolj vsestranski orbitalni čistilni stroj, namenjen uporabi v komercialnih ali stanovanjskih enotah. Z edinstvenim gonilnim sistemom, široko paleto blazinic in ščetk, se lahko uporablja za čiščenje, peskanje, krtačenje in poliranje, katere koli preproge ali trde talne površine (epoksi, beton, vinil, preproge, kamen, ploščice, fuge,...

 • Če se izrazimo po letalsko, je Orbot Vibe čistilni stroj, cenovno ugodnega ekonomskega razreda, z vsemi odlikami in prednostmi, poslovnega razreda. S tem čistilnim strojem boste prihranili čas in denar! S patentiranim dvostopenjskim orbitalnim sistemom za čiščenje, boste prišli do vrhunskih rezultatov na vseh nivojih čiščenja.

 • Orbot LiFe je najbolj vsestranski orbitalni čistilni stroj na baterijski pogon, ki bazira na litij-ionski tehnologiji. Ima vse prednosti in lastnosti čistilnega stroja Orbot SprayBorg s to razliko, da zaradi baterijskega napajanja, omogoča še večje udobje, fleksibilnost in mobilnost.

Prikazujem 1 - 12 od 21 izdelkov