Pometalni Stroji Obstaja 5 izdelkov.

Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov
  • Comac volanska pometalna stroja CS700/800, sta primerna za čiščenje delovnih površin do 10.000 m2. Napajanje: Akumulator ali bencinski motor Delovna širina centralne krtače: 70 cm ali 80 cm. S stranskima krtačama se delovna širina poveča na 112 cm (model CS800) Praznjenje posode za odpadke je na voljo v dveh izvedbah: Ročno (model CS700) ali samodejno...

  • CS60 je volanski pometalni stroj, namenjen čiščenju velikih delovnih površin. Osrednja krtača ima delovno širino 60 cm oz. skupaj s stranskima krtačama (opcijsko) 100 cm. CS60 je primeren za čiščenje tako zunanjih, kot notranjih površin in zagotavlja odlične rezultate tudi pri čiščenju tal, ki so prekrita s preprogami.

  • Nenehen razvoj in iskanje boljših in naprednejših rešitev, so razlogi za nastanek tega izjemnega pometalnega stroja - IPC GANSOW  1450. Ta pometalni stroj je ustvarjen za opravljanje najtežjih in najbolj umazanih nalog v tovarnah, skladiščih, parkiriščih, ulicah itd. Na voljo sta dizelska različica, za čiščenje zunanjih površin in baterijska različica, za...

  • Pometalni stroj IPC GANSOW 1280, je ena zadnjih pridobitev, proizvajalca pometalnih strojev IPC. Na voljo je v treh opcijah napajanja: Dual power (bencin in baterija) Bencin Diesel Na ta način, lahko ta pometalni stroj uporabljate v vseh okoljih.

  • Ročni pometalni stroj 510 M, je eden najbolj uporabnih in učinkovitih ročnih pometalnih strojev na trgu. Z veliko pometalno površino, lahko odstrani večjo količino prahu, listja in ostale umazanije, kot je to v navadi pri ročnih pometačih. Robusten jekleni okvir, pa bo zagotovil trpežnost in garancijo, da vam bo pometač služil izredno dolgo časa.

Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov