Enokolutni Stroji Obstaja 6 izdelkov.

Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov
  • O 143 U 11 je profesionalen, inovativen, multifunkcijski enokolutni čistilni stroj, ki omogoča hitro in enostavno čiščenje na vseh površinah. Stroj lahko uporabljate za različne tretmaje, kot so: poliranje, kristalizacija, mikro-brušenje marmorja, betona, kamna, parketa itd. Stroj omogoča tudi čiščenje preprog in tepihov.

  • Orbot Sprayborg je najbolj vsestranski orbitalni čistilni stroj, namenjen uporabi v komercialnih ali stanovanjskih enotah. Z edinstvenim gonilnim sistemom, široko paleto blazinic in ščetk, se lahko uporablja za čiščenje, peskanje, krtačenje in poliranje, katere koli preproge ali trde talne površine (epoksi, beton, vinil, preproge, kamen, ploščice, fuge,...

  • Če se izrazimo po letalsko, je Orbot Vibe čistilni stroj, cenovno ugodnega ekonomskega razreda, z vsemi odlikami in prednostmi, poslovnega razreda. S tem čistilnim strojem boste prihranili čas in denar! S patentiranim dvostopenjskim orbitalnim sistemom za čiščenje, boste prišli do vrhunskih rezultatov na vseh nivojih čiščenja.

  • Orbot LiFe je najbolj vsestranski orbitalni čistilni stroj na baterijski pogon, ki bazira na litij-ionski tehnologiji. Ima vse prednosti in lastnosti čistilnega stroja Orbot SprayBorg s to razliko, da zaradi baterijskega napajanja, omogoča še večje udobje, fleksibilnost in mobilnost.

  • Zaradi delovne širine, ki znaša 430 mm, in učinkovite kombinacije motorja, teže in hitrosti so ti modeli primerni prav za vsako čistilno opravilo. Zelo močan indukcijski motor zagotavlja dolgo življenjsko dobo in visoko zmogljivost stroja.  

Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov