ORBOT SprayBorg

HOSOSB17

Novo

Orbot Sprayborg je najbolj vsestranski orbitalni čistilni stroj, namenjen uporabi v komercialnih ali stanovanjskih enotah.

Z edinstvenim gonilnim sistemom, široko paleto blazinic in ščetk, se lahko uporablja za čiščenje, peskanje, krtačenje in poliranje, katere koli preproge ali trde talne površine (epoksi, beton, vinil, preproge, kamen, ploščice, fuge, les in ostale površine).

Več podatkov

Več podatkov

Glavne prednosti ORBOT SprayBorg-a:

 • Pri uporabi se v glavnem uporablja samo voda. Vpliv kemikalij na okolje je zelo zmanjšan.
 • Zaradi majhne porabe čistilnih sredstev je kakovost zraka v prostoru izboljšana.
 • Stroj ORBOT porabi v povprečju 10x manj vode v primerjavi s klasičnimi metodami čiščenja.
 • Zaradi majhne porabe vode je čas sušenja zelo skrajšan, kar prepreči nastanek plesni.

Lastnosti:

 • Ščetka ORBOT: zdrgne in sčisti ploščice in fuge, beton, epoksi, porozne in druge teksturirane talne površine.
 • Uradno potrjeno globinsko čiščenje preprog: Naš sistem čiščenja preprog je uradno potrdil inštitut za preproge Carpet & Rug Institute (CRI) kot metodo za globinsko čiščenje preprog. Stroj Orbot je prvi in edini stroj s »tkanim filcem«, ki je od CRI dobil takšen certifikat!
 • Environ HP - Okolju prijazna čistilna raztopina na vodni osnovi: Z mešanico organskih sestavin in močnejšim drgnjenjem, ki ga ustvarja orbitalna tehnologija, se uspešno topi maščoba in odstranijo trdovratni madeži. Preproge zato dolgo časa prijetno dišijo in zagotavljajo videz in občutek čistosti. Čistilo je izredno gospodarno, uporabi s ega le 30 ml na 10 litrov vode.
 • ORBOT SprayBorg je primeren za čiščenje mikroporoznih, teksturiranih gumijastih in na vodo občutljivih talnih oblog: S filci AkwaStrip in orbitalno tehnologijo ustvarja stroj ORBOT vakuumsko sesanje in nežno drgnjenje, kar omogoča hitro in učinkovito čiščenje mikroporoznih tal.
 • Nega kamna brez uporabe kemikalij: Zaradi orbitalne tehnologije je obdelava kamnitih tal intenzivnejša in hitrejša – zato pri našem sistemu zrnatost filcev ni potrebna, tla pa lahko popolnoma obnovite v krajšem času, kot bi to storili z uporabo klasičnih tehnik. Lahko se uporablja na katerem koli naravnem kamnu: marmorju, apnencu, travertinu, teracu itd.
 • Obnova berz kemikalij: Stroj ORBOT SprayBorg v hipu odstrani stare premaze s pomočjo filcev
  AkwaStrip ali brusnih mrežic! Nikakršne kemikalije niso potrebne!
 • Enostavna in udobna uporaba: Zaradi orbitalnega delovanja in ergonomske oblike lahko stroj
  ORBOT uporablja vsakdo – brez utrujanja ali bolečin v hrbtu!

Kaj je orbitalna tehnologija?
Orbitalna tehnologija je skrivnost, ki je zaslužna za edinstven učinek čiščenja stroja ORBOT. Skrbno načrtovana zasnova stroja Orbot vključuje naš patentirani sistem delovanja, ki združuje dve mehanski gibanji v enem – orbitalno in rotacijsko. Ta edinstvena zasnova omogoča učinkovito obliko vibracije, ki ustvarja močnejše vrtinčenje, kar je najpomembnejši dejavnik za doseganje vrhunskih rezultatov na vseh področjih profesionalne rabe od čiščenja, drgnjenja, brušenja do odstranjevanja starih premazov in poliranja. Stroj Orbot proizvede na tisoče orbit, ki obkrožijo in čistijo vsako vlakno 28 krat v sekundi! 

30 podobnih ozdelkov: