ORBOT LiFe

HOSOSB17

Novo

Orbot LiFe je najbolj vsestranski orbitalni čistilni stroj na baterijski pogon, ki bazira na litij-ionski tehnologiji. Ima vse prednosti in lastnosti čistilnega stroja Orbot SprayBorg s to razliko, da zaradi baterijskega napajanja, omogoča še večje udobje, fleksibilnost in mobilnost.

Več podatkov

Več podatkov

Glavne prednosti čistilnega stroja Orbot LiFe:

    • Hitro polnjenje: Nič več dolgega čakanja ob polnjenju baterije. Zahvaljujoč najbolj napredni litij-ionski tehnologiji, se baterija napolni v 90 minutah.
    • Hibridna funkcija: Zahvaljujoč hibridni funkciji, lahko čistilni stroj deluje tako na baterijo, kot na klasično napajanje preko napajalnega kabla. V primeru, da se vam baterija med delom izprazni, stroj enostavno priključite na električno vtičnico, tako da lahko dokončate svoje delo. Medtem, ko bo čistilni stroj priključen na električno napajanje, se bo hkrati polnila tudi baterija.
    • Sistem za upravljanje baterij (BMS): Za dodatno varnost in vzdržljivost smo dodali sistem za upravljanje baterije, ki zaščiti akumulator pred praznjenjem in/ali previsokim polnjenjem.
    • Čas delovanja: Do 3 ure. Odvisno od vrste tal.

30 podobnih ozdelkov: