Komunalni pometalni stroj - COMAC HP6000

HP6000

Novo

Comac HP6000 je visoko zmogljiv komunalni pometalni stroj, prostornine 6 m3. Ta cestni pometač je zasnovan na edinstvenem sistemu, ki združuje moč mehanskega delovanja za zbiranje večjih odpadkov in učinkovito sesanje prahu, v enem samem koraku.

Več podatkov

Informacije

Rezervoar 6000 litrov
Površina filtra 50 m2
Moč motorja Dizelski motor 140 konjskih moči

Več podatkov

Lastnosti:

  • Zmogljiv "Twin Action System", posesa tudi najbolj fine delce (PM10), ter hkrati omogoča manjšo porabo vode, kar olajša čiščenje površin tudi v najbolj zahtevnih pogojih.
  • Sistem "Twin Action" omogoča nemoteno delovanje tudi na neravnih cestnih površinah, saj noben od togih elementov stroja, ne pride v stik s tlemi. Zato korenine dreves ali luknje na cestišču, temu stroju ne predstavljajo nobene težave.
  • Zahvaljujoč osrednji mehanski gredi, ki je izdelana iz jekla in je hidravlično upravljana, bo obraba mehanskih delov manjša.
  • Velika površina filtriranja in učinkovitost sistema za porazdelitev prašnega zraka po celotni površini, zagotavljata kontinuiteto delovanja skozi čas. Ti dve odliki, v kombinaciji s kvalitetnimi materiali in dvojnim filtriranjem, zagotavljata vrnitev čistega zraka v okolje.
  • Delovna širina centralne krtače: 140 cm. Delovna širina  s stransko krtačo: 183 cm. Delovna širina s tretjo krtačo: 345 cm.
  • Štirikolesni krmilni sistem: Sistem štirikolesnega krmiljenja, zagotavlja odlično manevriranje v območjih, kjer je prostor omejen npr. V bližini sten ali ograj, v zgodovinskih mestnih središčih, hkrati pa zagotavlja maksimalno stabilnost vozila tudi pri najvišji hitrosti.
  • Nadzor višine vozila: Poseben sistem ohranja konstantno višino od tal, optimira delo in stabilnost, tudi če se obremenitev spreminja. Operater lahko postavi stroj na tri vnaprej določene nivoje: Delovni položaj, gibljivi položaj ali vzdrževalni položaj.
  • Sesalna cev (opcijsko): Uporabnik lahko sesalno cev uporabi za zbiranje odpadkov, nabranih na območjih, ki jih je težko doseči kot so: Klopi, travnate površine, nedostopni koti itd. Zahvaljujoč velikemu premeru cevi se lahko sesajo različne dimenzije odpadkov kot so papir, listje, steklenice ali pločevinke.
  • Visokotlačna cev (opcijsko): Omogoča čiščenje težko dostopnih površin, s katerih je težko odstraniti umazanijo npr. vertikalne površine
  • Nadzor krtač: Na centralni konzoli lahko nadzorujete delovanje krtač - tlak in število vrtljajev stranskih krtač, tlak in število vrtljajev tretje krtače in tlak v centralni krtači.

30 podobnih ozdelkov: